Meet Melanie from Studio Soriano

Meet Melanie from Studio Soriano

Hvem er du og hvad er det du laver?

Jeg hedder Melanie Soriano og jeg er ejer af Studio Soriano, som laver upcyclede tasker og tøj. Mit studie ligger på Jagtvej, på Nørrebro.


Hvad eller hvem har inspireret dig til at starte Studio Soriano?

Jeg ved ikke, om der var nogen specifik person. Jeg tror de tøj og de produkter, man kunne få, der var upcyclede… der var noget ved æstetikken, som jeg ikke brød mig om. Jeg er meget sporty og har sit andet udtryk og jeg tror det var det, der var brændstoffet. Jeg vil gerne skabe produkter, som vil henvende sig til en ny kundegruppe.  


Virksomhedens sociale ansvarlighed - hvad betyder det for dig og hvorfor er det vigtigt?

Vi vil rigtig gerne arbejde med unge og få dem implementeret i vores studie, så de kan være med til at hjælpe til i produktionen og at, det vil vi gerne gøre for at vise hvordan det er at arbejde i virksomheden hvor der er meget diversitet. Og så er det rigtigt vigtigt for mig, at jeg kan være med til at skabe et rum hvor unge med et andet etnicitet kan komme ind og se, at det med at arbejde med noget kreativt, godt kan lade sig gøre. Fordi man rigtigt sjældent i hjemmet andet etnicitet er eksponeret for hvad der vil sige arbejde kreativt. Det er ret meget drivkraft og hvorfor vi synes det er vigtigt.  


Fremtidens mode i København, hvad er din største ønske?

Jeg tror vi er på vejen derhen. Min ønske er, at alle ejer et andet, der er upcyclet om det så er noget i deres garderobe eller noget de går med til hverdag eller et møbel, eller de spiser eller drikker. Jeg ønsker at det bliver en ting der bliver normaliseret - at man selvfølgelig bruger sine penge på ting der er upcyclede. 


Hvad er din største udfordring i dit arbejde?

Min største udfordring er nok mig selv, fordi jeg tit får mange ideer og vil gerne lave mange collabs og det kan jeg godt mærke, spænder ben for mig selv. Jeg tror det gør rigtig mange selvstændige. Jeg har tusind ideer hele tiden, så jeg er ret dårlig til at vælge de ting fra, som måske ikke er så væsentlige lige nu og så arbejde på det, der er vigtigt. Men så er det godt, at jeg har en assistent, som kan prioritere. Men det er begrænsninger, som er min største udfordring. 


Hvad er dit yndlingssted i København? 

I forgårs, der gik jeg en tur på Dronnings Louises Bro og , så fik jeg lov til at stå og kigge ud over vandet og lytte til musik. Det lyder ret fjollet, men det er ret sjældent, når jeg kommer væk fra mit område på Jagtvej, fordi jeg hele tiden er på arbejde. Jeg enten er på arbejde eller henter børn eller er hjemme. Så det var bare rart at få noget luft og komme ud og se Dronnings Louises Bro, som var virkelig smuk og jeg har mange venner der er derfra. Jeg tror, det er mit yndlingsspot lige nu.


Din yndlings weekendaktivitet i byen?

Hvis jeg tager tid ud, så går jeg en tur med en ven, og det lyder virkelig simpelt, men det er min yndlingsaktivitet - at gå en tur med en ven og drikke en kop kaffe og grine. Og når jeg så kan, så kan jeg godt lide at tage ud i byen med mine venner og drikke bajer og shots.


Dit fashion tip? 

Jeg vil gerne opfordre folk, at man ikke behøver købe en ny jakke hver vinter. Man kan godt tage lag på lag på lag, og så får du en chance for at tage alle dit yndlingstøj på En vest, en tørklæde og en hat og alt muligt andet. Man behøver ikke, at have en vinterjakke, man må godt have mange lag i stedet for. 

 

Back to blog